Jag tycker alla borde testa denna massage

Tjenare, hallå, hej! Vad roligt att du har klickat in här för att läsa ett inlägg eller två. Det här inlägget kommer handla om Linea Aspera Kliniken och deras massage i Kungsbacka, jag provade den för ett tag sedan och blev verkligen positivt överaskad över hur bra den var.

Eftersom det var en så bra massage jag fick av dem vill jag idag berätta om det för er, så att ni får upp ögonen för dem och kanske också provar en massage hos dem. Det finns flera olika massager att få hos dem men jag provade en triggerpunktsbehandling, framförallt för att jag har många muskelknutor i ryggen och nacken. Det har jag fått främst för att jag jobbar med data och IT, då jag sitter ner på en kontorsstol hela dagarna får jag lätt ont i rygg och nacke som i sin tur leder till muskelknutor. Med tanke på att jag har så mycket muskelknutor har jag länge funderat på att gå på massage i Kungsbacka för att försöka minska den smärtan som jag känner. Som ni märkt bestämde jag mig tillslut för att gå på en triggerpunktsbehandling hos det här företaget, vilket var ett riktigt bra val av mig. Massören tog hänsyn till mina önskemål och behov för att massagen skulle passa mig och ge bästa möjliga effekt för mig, på så sätt kände jag verkligen att massagen gav mig de effekterna som jag ville. Jag kände tydligt i min kropp att det hade blivit bättre efter behandlingen, mina muskelknutor hade minskat men de var ännu inte helt borta. Därmed förstod jag att jag skulle få gå på fler behandlingar för att nå det slutgiltiga resultatet. Om det är någon av er som också vill ha en triggerpunktsbehandling eller någon annan massage i Kungsbacka kan jag verkligen rekommendera er att vända er till det här företaget då de har hjälpt mig extremt mycket.